Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/5/6/bendt-nielsen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/5/6/bendt-nielsen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/5/6/bendt-nielsen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php:4) in /customers/9/5/6/bendt-nielsen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 522 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/5/6/bendt-nielsen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php:4) in /customers/9/5/6/bendt-nielsen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 529 Om os - Bendt Nielsen
Om os2018-02-13T08:28:13+00:00

Mission, Vision & Produkter

Bendt Nielsen Udstillingsreklame har eksisteret siden 1972, hvor det startede som et enkeltmandsfirma ejet af Bendt Nielsen. Firmaet startede med at lave butikker og messeudstilling og gennem årene har virksomheden udviklet sig til at lave alt indenfor messeudstilling, print, bannere, skilte, displays, autodekoration, foliering m.m.

I juli 2017 solgte Bendt virksomheden til Peter Christoffersen. Vi vil fortsat bestræbe os på at virksomheden fortsætter i samme ånd hvor kunderne er i højsædet og hvor vi altid vil bestræbe os på at levere hvad kunderne forventer, og gerne lidt ekstra.

Vores arbejde bringer os rundt i hele Europa på store som små messer, og i det daglige hjælper vi alle former for virksomheder i lokalområdet og resten af Danmark med mange former for udstillingsreklame i form af print, bannere, skilte, displays, autodekoration, foliering m.m.

At afdække kundens behov og ønsker i henhold til messestande er vores primære mission. Vi bestræber os på at være en ajourført og kvalitetsbevidst partner indenfor vores kernekompetencer. Samtidig er vi opsatte på at opbygge en tillidsfuld og langvarig relation.

Design af messestand
Planlægning og logistik
Tekniske Bestillinger
Montage & transport
Opbevaring af gods
Evaluering